Količina:

0


Znesek:

0,00

Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja

Svetujemo vam, da pred uporabo spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene pogoje poslovanja. Z uporabo spletne trgovine, izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. BIRO CENTER, d.o.o., LJUBLJANA, si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani brez predhodnega opozorila. Vse spremembe in dopolnitve so zavezujoče, zato vam priporočamo, da si jih ob vsakokratnem nakupovanju pazljivo preberete.

Cene

Vse cene v spletni trgovini so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV) in veljajo ob potrditvi naročila s strani podjetja BIRO CENTER, d.o.o., LJUBLJANA. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do prodaje zalog.

Naročila
Podatki o sklenjeni pogodbi oziroma o oddanem naročilu so shranjeni pri podjetju BIRO CENTER, d.o.o., LJUBLJANA. Dosegljivi so ali v uporabniškem računu posameznega uporabnika ali v podatkovni bazi podjetja (dostop osebno ali po telefonu). Pogodba se lahko sklene v slovenskem jeziku. Pogodbo oziroma naročilo lahko sklenete po telefonu, elektronski pošti ali internetu preko spletne trgovine. Popravke ali dopolnitve naročila nam lahko pošljete po elektronski pošti ali telefonu.

Izbor artiklov - oddaja naročila

Uporabnik izbere artikle v košarici, izpolni vse potrebne podatke in odda naročilo. Naročilo se postavi v čakalno vrsto, kupec pa dobi kopijo naročila v svoj poštni predal. Kupec ima možnost preklicati naročilo v vrsti preko elektronske pošte v času dveh ur.
Naročilo se hrani na strežniku ponudnika.

Naročilo potrjeno - pogodba sklenjena
V roku najkasneje 48 ur ponudnik pregleda naročilo, preveri dobavljivost izdelka ter potrdi naročilo oziroma ga zavrne. V primeru, da se cena v času obdelave naročila spremeni, se ponudnik zavezuje, da bo poskusil ponuditi uporabniku nižjo ceno ali ponuditi ustrezno rešitev, ki bi bila obojestransko zadovoljiva. Ponudnik si pridržuje pravico, da pokliče uporabnika na njegovo telefonsko številko. Pogodba med ponudnikom in uporabnikom je v primeru potrditve naročila s sporočilom "V obdelavi" nepreklicno sklenjena, v primeru zavrnitve naročila pa pogodba ni sklenjena.

Blago odposlano
Ponudnik v obljubljenem roku zapakira in odpošlje blago s priloženim originalnim računom in morebitnimi navodili in garancijskim listom.

Preklic naročila

Uporabnik lahko prekliče naročilo v roku 2 ur po oddaji naročila po elektronski pošti. Po preteku 2 ur mora preklic naročila opraviti preko telefona.

Dobavni rok

Za artikle na zalogi je dobavni rok 2 delovna dneva po prejetem naročilu, za artikle, ki jih ni na zalogi pa do 15 delovnih dni po prejetem naročilu. Po oddaji naročila boste prejeli njegovo potrditev, ki vsebuje potrditev naročenih artiklov in skupno ceno. V potrditvi naročila bosta navedena tudi telefonska številka in naslov elektronske pošte za stike s kupci, na katerega se lahko obrnete v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z vašim naročilom. V primeru, da artikla, ki ste ga naročili, ni na zalogi, se bomo z vami dogovorili o dobavnem roku.

Dostava

Dostavo naročenega blaga opravlja Pošta Slovenije d.o.o., Maribor. Dostava blaga je omejena na državo Slovenijo. Stroški poštnine: za naročilo nad vrednostjo 50,00 EUR, je poštnina brezplačna oziroma stroške nosi BIRO CENTER, d.o.o., LJUBLJANA; za naročilo v vrednosti manj kot 50,00 EUR, pa stroške v višini 4,95 EUR nosi kupec. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. Plačilo po povzetju oziroma na podlagi originalnega računa.

Varovanje podatkov in zasebnost

Registracija in/ali vpis osebnih podatkov v spletni trgovini je nujen in izključno potreben samo za pravilno izvajanje storitev. BIRO CENTER, d.o.o., LJUBLJANA, se zavezuje, da ne bo nikoli posredoval, prodal, dal v najem ali kako drugače trgoval z vašimi osebnimi podatki. Vaši osebni podatki ne bodo nikoli uporabljeni, če se ne strinjate z načinom uporabe. Uporabnikom je na voljo vpogled v podatke, ki jih hranimo o njih preko njihovega uporabniškega računa.

Odgovornosti

BIRO CENTER, d.o.o., LJUBLJANA stremi k temu, da bi ta stran vključevala točne in ažurne informacije, vendar pa ne daje garancije ali jamstva za točnost informacij, prav tako pa ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake v vsebini spletne trgovine. Slike artiklov so simbolične.
Podatki o upravljalcu
Podatki o upravljavcu se nahajajo na povezavi O podjetju.