Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

MOLESKINE SMART WRITING SET

MOLESKINE: IDEJE SO DOBILE NOVO OBLIKO-MOST MED ANALOGNIM IN DIGITALNIM

Vse se je začelo pred mnogimi leti s črno beležnico žepne velikosti. Danes je Moleskine izdelek s tradicijo in inovacijami za digitalne čase. Preprosta črna beležnica Moleskine, ki je priročna sopotnica za zapiske, ideje, zgodbe in skice, je namreč zdaj dobila tudi pametno različico.

Pametno pisanje: ste kdaj razmišljali, kako bi ideje s papirja hitro spravili v digitalno obliko in jo delili z drugimi? Pametni pisalni set Moleskine Smart Writing set vam omogoča prav to. Sestavljajo ga pametni blok s posebnimi listi, pametno pisalo in mobilna aplikacija, ki skupaj omogočajo, da se vsebina s strani bloka takoj prenese na zaslon. Ideji tako omogočite, da se najprej razvije na papirju, potem pa jo digitalno uredite in delite.

Kako deluje? Pisalo Pen+ ima na konici vgrajeno kamero, s katero digitalizira zapise in risbe. Listi so opremljeni s pametno tehnologjio, ki omogoča pisalu, da natančno ve, na kateri strani pišete ali rišete, in prepozna ročno napisane zapiske, ki jih prenese na ekran. Potrebujete le še aplikacijo Moleskine notes, dostopno na Google Play, App Store in Microsoft Store, in že lahko beležke, skice in ideje, ustvarjene na papirju, urejate in delite v različnih formatih.