Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

GEL ROLER INKETTIPreizkusite novo gel pisalo Penac Inketti, ki je na voljo v 12 različnih barvah, debeline konice 0,5 mm, po promocijski ceni 1,00 eur.

ČRNILO SE POSUŠI V MILISEKUNDI
Sofisticirana, prefinjena tehnologija in sijajne barve naredita naše novo gel pisalo Inketti edinstveno. Naš najnovejši model gel pisala omogoča dolgo in konstantno pisanje, saj se črnilo suši mnogo hitreje od drugih gel pisal-celo hitreje kot zmorete pisati, brez puščanja madežev in packanja.
Pisalo je primerno za umetnike, ljubitelje pisanja in za vse, ki se navdušujete za barvanje.

PISALO ZA DOLGO, NEMOTENO PISANJE
Naše gel pisalo je narejeno, da traja. Lahko ste prepričani, da vam črnila ne bo zmanjkalo tako hitro.

PISALO, PRIJAZNO TUDI ZA LEVIČARJE
Črnilo na konici prsta, razpackan tekst, poln madežev? To je problem vseh, ki veliko pišejo, še posebej levičarjev. Vendar, zahvaljujoč posebni sestavi gel črnila, Inketti se posuši nemudoma. S tem se prepreči nastanek madežev in omogoča prijetno pisanje.

IZRAZNOST LINIJ - PRIJETEN OPRIJEM
Naše gel pisalo je ergonomsko oblikovano – v vsakem pogledu. Debelina črte se namreč ne spreminja, četudi pišete pod različnim kotom pisanja ali pod različnim pritiskom na pisalno površino. Še več, izliv črnila pri našem gel pisalu je vedno enakomeren, ne da bi črnilo pronicalo skozi papir in sicer ne glede na jakost pritiska na papir oziroma pod katerim kotom pišete, rišete ali barvate. Prepričajte se!

TEKOČE PISANJE
Nova formula črnila zagotavlja nemoteno tekoče pisanje.

NOVA GENERACIJA GEL PISALA-DVO-KROGLIČNI SISTEM
Dvo-kroglični sistem omogoča dvoje in sicer: nemoteno tekoče pisanje in hkrati preprečuje neenakomerno izlivanje črnila. Bodi prvi in preizkusi to novo napredno generacijo gel pisala.